Szerves, fermentált, növényi hialuronsav
Növényi eredetű, élesztő fermentációval készült szerves hialuronsav, C-vitaminnal dúsítva a BŐR és a PORCOK egészségére!
- VEGÁN FORMULA
- NAPI 1 TABLETTA
- 100 MG ÉLESZTŐ-FERMENTÁLT HIALURONSAV
- HOZZÁADOTT C-VITAMINNAL AZ EGÉSZSÉGES KOLLAGÉNKÉPZŐDÉSÉRT
A vegán termék a szövetek számára fontos C-vitamint is tartalmaz, mely hozzájárul az egészséges KOLLAGÉN KÉPZŐDÉSHEZ, és ezen keresztül az erek-, csontok-, porcok-, fogíny-, fogak és a bőr normál állapotának fenntartásához, az immunrendszer és idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez és a vas felszívódásához.
Mi az a hialuronsav?
A termékben lévő hialuronsav élesztő fermentációval előállított növényi eredetű alapanyag. A hialuronsav az emberi szervezetben - többek között a szemben, a bőrszövetben, az ízületekben- természetesen megtalálható poliszacharid, mely nagy vízmegkötő képességgel rendelkezik, saját tömegének akár az 1000-szeresét is képes víz formájában megkötni.
Tipp:
Még jobb eredményt érhetsz el, ha kollagénnel és Retard C-vitaminnal is kombinálod! Ne feledkezz el a bőséges folyadékfogyasztásról sem.
Élesztőből természetesen fermentált hialuronsav!
3 kulcsszó: a gyártástechnológia, a tisztaság és az alacsony molekulasúlynak köszönhető biohasznosulás, amelyek megalapozzák a termék kiváló minőségét.
Habár szervezetünk képes önmagától előállítani hialuronsavat, a természetes szintje az életkor előrehaladtával csökken. A Natur Tanya® hialuronsav tabletta; 100 mg aktív, fermentált hialuronsavat tartalmaz adagonként, ezzel járulva hozzá a szervezetben lévő hialuronsav mennyiségének pótlásához.
Kíváncsi vagy, hogy mi az a hialuronsav és a fermentáció?
A nátrium-hialuronát, a hialuronsav nátriumsója, egy lineáris poliszacharid, amely D-glükuronsavból és D-N-acetil-glükozamidból áll, β- (1-3) glikozid kötésekkel összekapcsolva.
A fermentáció magyar jelentése: erjedés. Több ezer évre visszanyúló egyik legrégebbi biotechnológiai eljárás. Történelem előtti időktől készít az ember fermentációval élelmiszereket, mint kenyeret, sajtot, sört és bort. Világszerte a társadalmak évezredekig erjesztették az ételeket a jó féle baktériumokkal, hogy olyan kíméletes és minőségi termékeket hozzanak létre, mint a joghurt és a miso. A fermentáció folyamatán átment élelmiszereknek szigorú minőségi feltételeknek kell megfelelniük. Az ember felismerte és hasznosította az ezekben a folyamatokban rejlő lehetőségeket. Így jött létre a "fermentálás" (erjesztés), amely már tudatosan tervezett gyártástechnológiai folyamat.
Kinek ajánljuk?
- férfiaknak és nőknek egyaránt
- 6 éves kor feletti személyeknek
- aktív életet élőknek
- változatos étrendet követőknek
Nettó tömeg: 24,45 g (30 db)
Összetevők: tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), maltodextrin; nátrium-hialuronát, csomósodást gátló anyagok (talkum, szilícium-dioxid), fényezőanyag (zsírsavak), L-aszkorbinsav.
Nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert, aromát.
Adagolási javaslat:Napi 1 tabletta bő folyadékkal lenyelve.
Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A készítményt tartsa gyermekektől elzárva!
- A termék 6 éves kortól alkalmazható
- A termék alkalmazható vérhígító mellett
- A termék alkalmazható cukorbetegség esetén
- A termék fogyasztható terhesség, és szoptatás időszakában
Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó.